رویدادهای مهم

سال جهش تولید

       

اخبار

تاریخ انتشار: دوشنبه 25 فروردین 1399
همکاری در طرح ارزیابی تغذیه جامعه در دوره شیوع کووید-19

  همکاری در طرح ارزیابی تغذیه جامعه در دوره شیوع کووید-19

امتیاز: Article Rating

در راستاي ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد اقشار مختلف جامعه در کشور در خصوص تغذیه در زمان شیوع بیماری کرونا ویروس کووید 19 با همکاری و حمایت دفتر بهبود تغذیه جامع این معاونت ودانشكده تغذیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات، پرسشنامه ای طراحي شده است و اطلاعات تغذیه ای جامعه بصورت آنلاين در حال گردآوری می باشد.
 

تصاویر
  • همکاری در طرح ارزیابی تغذیه جامعه در دوره شیوع کووید-19
ثبت امتیاز
جستجو