نکاتی درباره پرخوری کردن بچه ها
امتیاز:
درباره پرخوری کردن بچهها چند نکته را اگر بدانید خوب است .
1)بعضی از بچه ها وقتی دچار اضطراب ،غم و یا عصبانیت می شوند شروع به خوردن میکنند. در این موارد باید عامل این احساسات منفی کودک را با عوامل آرامش بخش و شادی آور مثل پیاده روی ،ورزش،میهمانی و بازی نقاشی کردن یا هر راه دیگری که سراغ دارید جایگزین کنید.
2)وقتی حوصله بچه سر میرود برای احوال پرسی به یخچال سر میزند.باید کاری کنیم که مشغول باشد.
3)رژیم سخت و سرخود حتی اگر به انتخاب خودش باشد مدت کوتاهی جلوی پرخوری را میگیرد اما بعد از مدتی فنرش در میرود و از روز اولش هم بدتر میشود .
4)خوراکی جایزه نیست .اگر برای کارهای خوبش به او خوراکی جایزه بدهید اورا دچار عادت بد غذایی کردهاید. از آن بدتر زمانی است که جایزه کذایی چیپس و پفک و هله هوله های بی2خاصیت باشد.
5)برنامه غذا خوردن کودک باید منظم و محدود به زمان و مکان خاصی باشد.کودکی که جلو تلویزیون غذا میخورد اصلا موجه سیر شدنش نمیشود. در ضمن هر وقت هم تلویزیون میبیند دوست دارد چیی بخورد.
6)بچههای که خودشان غذا میخورند حجم کمتری غذا میخورند و زمان بیشتری را به غذا خوردن اختصاص میدهند و این فاصله زمانی باعث میشود که احساس سیری کنند و از غذا دست بکشند.
7) برای جلوگیری از پرخوری بچهها نباید آنها را مسخره کرد، پرخوری که خوب نمیشود اعتماد بنفسشان هم از بین میرود.
8)بعضی از والدین هنگامی که بچه هایشان دولپی غذا میخورند یک جور خاصی به آنها نگاه میکنند و دائم قربان صدقه آنها میروند .این برای بچههایی که دنبال جلب توجه مادر هستند یک نشانه است : بیشتر غذا بخور تا عزیز دل مامان باشی .