تاریخ انتشار: شنبه 23 اردیبهشت 1396
طرح کلنگ زنی خانه بهداشت پاریاب

امتیاز: Article Rating

مرکز خدمات بهداشتی درمانی پاریاب ظهر امروز با حضور استاندار ایلام دکتر مروارید،دکتر دل پیشه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ، دکتر جمشیدی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملکشاهی و جمعی دیگر از مسئولان استانی و شهرستان کلنگ زنی شد.

دکتر علی دل پیشه در مراسم کلنگ زنی این طرح گفت : با توجه به بعد مسافت و دسترسی سخت روستائیان به مراکز درمانی احداث خانه های بهداشتی ضروری می باشد .

ایشان جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهر به دلایل نارساییهای پزشکی را نیز از ویژگیهای خانه های بهداشت برشمرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت : خانه بهداشت روستای پاریاب در مساحت ۷۵ متر مربع زیربنا و با هزینه ای بالغ بر 800 میلیون تومان احداث خواهد شد.

جناب آقای دکتر دل پیشه اضافه کرد :  احداث این خانه بهداشت در روستای پاریاب جمعیتی بالغ بر پانصد نفر را تحت پوشش خدمات خود قرار خواهد داد.

وی تصریح کرد : این طرح باکمک مجمع خیرین استان انجام خواهد شد و ورودخیرین به حوزه سلامت را از نکات مهم و ارزشمند در حوزه بهداشت و سلامت دانستند.

دکتر محمدرضا صیدی رئیس امور مشارکت های مردمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز ضمن خیرمقدم به مسئولین نحوه احداث خانه بهداشت پاریاب را شرح داده و از خیرین سلامت استان و کشور جهت توجه به بخش بهداشت تشکر نمودند.

لینک خبر

اشتراک گذاری